• Imprimeix

Qui us atendrà

El personal que us atendrà quan vingueu a les nostres instal·lacions són:


Personal administratiu: Son les persones que us rebran a la finestreta, confirmaran la vostra cita i us lliuraran la documentació informativa en cas necessari.  


Personal assistent: En el cas d'estar ingressats, o si teniu algun problema de mobilitat, el personal assistent us acompanyarà i ajudarà a accedir a la sala d'exploració.


Personal tècnic i d'infermeria: Son els professionals encarregats de realitzar la prova que us ha demanat el vostre metge. Tindran cura durant tot el procés de diagnòstic o tractament. També us informaran de manera entenedora en què consisteix la prova i si teniu qualsevol dubte a respecte, us resoldran els dubtes, o bé us posaran en contacte amb qui pugui fer-ho.


Personal mèdic especialista en Radiodiagnòstic o Medicina Nuclear:  La seva tasca consisteix en valorar quina és la prova més adient per obtenir un bon diagnòstic, analitzar les imatges obtingudes, realitzar un informe de la prova i en algunes exploracions, fer un tractament guiat per tècniques d'imatge.