• Imprimeix

I+D

L’I+D en la nostra institució es troba en fase de desenvolupament, volem ser un actor destacat en els processos d’innovació tecnològica relacionats amb la imatge mèdica, donat que disposem dels elements necessaris per a aquest fi, per les nostres característiques, els agents amb els que interactuem i el sector on operem, constituïm una bona base pel seu desenvolupament de forma eficaç.

Oferim l’establiment d’acords de col·laboració amb els sectors de la indústria relacionats amb la nostra activitat, per avançar plegats i afavorir els processos d’innovació.

La nostra contribució a la innovació, amb nous productes, sistemes, tècniques o procediments es desenvolupa tant en el camp de la terapèutica -especialment pel que fa a la col·laboració en els assaigs clínics promoguts per la indústria farmacèutica-, com en el tecnològic -sobre tot tecnologia diagnòstica i sistemes-.

Treballem per fer efectiu el nostre compromís i la responsabilitat social amb el progrés científic, traslladant  a la societat els beneficis que els avanços mèdics comporten en totes les vessants.

  

Destaquem

Starviewer

L’IDI i el Laboratori de Gràfics i Imatge col·laborem amb l’objectiu de desenvolupar i investigar mètodes i eines de suport al diagnòstic per la imatge.
Fruit d’aquesta col·laboració, es crea un equip multidisciplinari que treballa per facilitar les tasques d’aquests professionals, des de l’IDI es plantejen les necessitats i el GILab aplica les tècniques de recerca més avançades per tal de desenvolupar mètodes que puguin satisfer-les.
Així neix el projecte Starviewer, un visor radiològic que integra en un mateix entorn funcions bàsiques i avançades que s’ajusten a les necessitats dels metges radiòlegs i dels no especialistes.

Josep Puig Alcàntara
Coordinació Recerca i Innovació
josep.puig@idi.gencat.cat


 

IDI Serveis Centrals
Parc Sanitari  Pere Virgili
Esteve Terradas, 30 - Edif. Mestral, 2a pl.
08023 Barcelona

Tel. 93 259 41 75